Klub Venus

Pridružite se 1000 + strankam, ki prve izvedo za naše najboljše popuste, designe in nove kolekcije. Vpišite svoj email, da se pridružite VENUS klubu zdaj!

 

⭐⭐⭐⭐⭐ 

Ko sem se peljala na poseg na Golnik sem se spotoma ustavila v trgovini v Tenetišah in kupila pižamo. Izbira je res velika, tako modelov kot vzorcev. Od takrat naprej sem stalna stranka, saj sem resnično
zadovoljna. Edina slabost? Pižame so neuničljive! Preden se spere,
zmucka ali spara se že naveličam vzorca.

Nataša V.Venus mi je zelo pri srcu, saj sem stranka že od samega začetka. V ostalih trgovinah enostavno ne najdem perila, ki bi pokrilo večino zadnje plati.  Za nas, gospe v letih je namreč perilo klasičnega kroja najbolj ustrezno, pa kljub temu izgleda lepo. Pa še 100% bombažno je.
 Helena Z., Maribor

 

 

Prejemam pohvale kamorkoli grem z zimskimi pajkicami. So tako udobne, mehke in tople.  - Tjaša M.

 

 

 Meni osebno so pižame VENUS top ker so edini ponudnik otroških spalnih pajacev. Moja fanta se ponoči non-stop odkrivata, tako pa me ne skrbi, da bi se ponoči prehladila zaradi »slečenega hrbta«. - Tjaša G. V. Turk, Kranjska Gora

 

A zakaj so mi hude pajkice? Ker se držijo riti (ne lezejo dol), ker je potisk vedno enakega odtenka tudi če se material razteza, ker so mehke in posledično noro udobne. ...uglavnem men so top!

- Katarina L.

 

 

Zaradi nesreče je oče potreboval stalno nego, tako se je vpisal v dom starostnikov. Po padcu je bil namreč slabo pokreten in kot najbolj praktičen se je obnesel pajac Pacient z zadrgo. Tako negovalkam olajšamo delo, saj se pajac enostavno odpre na zadrgo na hrbtu.

- Marija Ž., Logatec

Our Guarantee

Share your guarantees with your customers.

Our Guarantee

Share your guarantees with your customers.