Klub Venus

Pridružite se 500 + ženskam, ki prve izvedo za naše najboljše popuste, designe in nove kolekcije. Vpišite svoj email, da se pridružite UNIQUES klubu zdaj!

 


Uniques leggings


Ekipa Uniques vam ponuja drugačne designe. Čas je, da punce nosite živahne in atraktivne designe, ki ustrezajo Vašemu karakterju. Požela boš ogromno pohval in pozornosti. Naša kolekcija temelji na atraktivnih designih, ki ustrezajo tvojemu karakterju in so izdelani iz visoko kvalitetnih materialov. Občutila boš udobje, kot še nikoli obenem pa požela ogromno pozornosti z designi, ki jih ni na trgu. Kolekcija je segmentirana glede na karakter  in konstantno dodajamo nove designe. Trudimo se, da dobiš legice najvišje kvalitete zato so vsi izdelki narejeni po naročilu in tudi ročno zašiti.Mnenja strank 

Tok so mi všeč designi, nikjer ne dobiš takih. Prideš v fitnes, vsi majo tm sive pajkice, črne pajkice, z UNIQUES si drugačen. – Mania B.SUPER ODLIČNE SO😀.... Hvala 😁😁😁 – Jerica K

 

Imam jih že 4 komade. Prejemam pohvale za vsake katere oblečem. So tako udobne in mehke. Če bi lahko, bi jih nosila povsod. - Tjaša M.

 

Ljubim vzorec lubenice. ☺️ Prejela sem nekaj pohval in pa tudi čudnih pogledov, ko sem jih nosila. Res so udobne. Imam še Skulls Pink, tudi pritegnejo veliko pogledov :) - Gosia S. 

 

A zakaj so mi hude legice? Ker se držijo riti( ne lezejo dol), ker je potisk vedno enakega odtenka tudi če se material razteza ( počepi pa to...) , ker so mehke in posledično noro udobne. Design je pa klasa zase... hud k poper...uglavnem men so top! - Katarina L.

 

Ljubim te pajkice. Dober material ki diha tako da imaš občutek, da ničesar ne nosite. - Hania F.
Poglej vso kolekcijo